mobile.se
ASUS Zenbook DUO

ASUS lanserar Zenbook DUO

Två 14" 3K 120 Hz OLED-pekskärmar i en premium ultraportabel dator ger ett enormt arbetsutrymme för exceptionell mångsidighet på språng och enkel multitasking.

NYCKELPUNKTER

  • Revolutionerande design: Dubbla 14" 3K 120 Hz ASUS Lumina OLED 16:10 pekskärmar i en 1,35 kg ultraportabel enhet skapar en 19,8" visuell arbetsyta
  • Oansträngt mångsidig: Flera lägen, inklusive dubbla skärmar, bärbar dator, skrivbord och delning
  • Överlägset kapabel: Intel®Core™ Ultra 9 processor; premium ljud- och bildupplevelse; 2 x Thunderbolt™ 4, USB 3.2 Gen 1 Type-A, HDMI® 2.1 (TMDS)
  • Drivs av AI: Enkel innehållsskapande med responsiv, uppgraderad grafik, en processor med integrerad AI-acceleration och Windows Copilot
  • Dubbel skärmläge: När den används med det trådlösa tangentbordet ger detta läge 19,8 tum av skärmyta, som kan användas som en enda expansiv skärm via ViewMax-funktionen. Alternativt kan de två 16:10-skärmarna användas oberoende av varandra, med enkel fönsterhantering via App Switcher-funktionen som ger användarna full fingertoppskontroll över appfönster, minskar avbrott och hjälper användarna att behålla fokus på uppgiften.
  • Skrivbordsläge: Den bärbara datorn kan användas med gångjärnet vertikalt för porträttskärmar sida vid sida. Tillsammans med det trådlösa tangentbordet är det perfekt för programmerare, forskare, författare och de som behöver tillgång till stora datakalkylblad för saker som finansiell analys - och många fler.

    Användare kan visa produktivitetsappar på en skärm medan den andra visar referensmaterial, dokumentation eller forskningskällor. Alternativt kan de med ViewMax-funktionen visa innehåll över hela skärmens bredd, vilket ger dem en massiv 19,8-tums display.

  • Bärbar datorläge: Användare kan placera ASUS ErgoSense Bluetooth-tangentbord och pekplatta på den nedre skärmen för en traditionell bärbar datorupplevelse, komplett med en 14-tums skärm och högt 16:10 bildförhållande. En pogo-pin-kontakt laddar automatiskt tangentbordet. Alternativt kan den nedre skärmen konfigureras som ett fullstort virtuellt tangentbord om det behövs, så att användarna inte behöver resa med tangentbordet om utrymmet är trångt.
  • Delningsläge: Gör det enkelt att dela innehåll i möten och affärspresentationer. Det 180° gångjärnet gör att skärmarna kan ligga platt så att alla kan se skärmen utan att behöva trängas, vilket främjar bättre engagemang och diskussion. Dessutom kan innehållet på den övre skärmen roteras 180° om det behövs.

Med Zenbook DUO maximerar produktivitet och spel under hela dagen med upp till en Intel Core™ Ultra 9-processor med en integrerad Neural Processing Unit (NPU) för AI-acceleration, upp till 32 GB LPDDR5x-minne, upp till en 2 TB PCIe® 4.0 SSD, ett långlivat 75 Wh-batteri och ett Harman Kardon-certifierat Dolby Atmos® ljudsystem.

Zenbook DUO är designad med hållbarhet och slitstyrka i åtanke. Den innehåller en mängd återvunna material och är hållbarhetstestad enligt amerikanska MIL-STD-810H-standarder för att maximera enhetens livslängd.


Zenbook DUOKategori:
mobile.se
leafcrossmenu