mobile.se
Galaxy Tab A8

Samsung presenterar Galaxy Tab A8

Samsung presenterar sin nya Galaxy Tab A8, den mest kraftfulla surfplattan inom A-serien hittills. Galaxy Tab A8 erbjuder imponerande skärm, kraft och prestanda i en tunn och lätt design som passar hela familjen.

Samsung Galaxy Tab A8 kommer finnas tillgänglig i svenska butiker från början av januari 2022, i färgerna Gray, Silver och Pink Gold från 2590 SEK.

- I en värld där distansarbete och lärande har blivit normen har surfplattor blivit en viktig enhet för många. Surfplattor är ett perfekt verktyg för att få ut mer, både hemma och på språng. Vi ser att allt fler använder sig av surfplattor för videosamtal, online-klasser, spel och streaming, så vi har skapat Galaxy Tab A8 utifrån dessa förutsättningar för att passa hela familjens behov, berättar Rikard Skogberg, produktchef på Samsung Electronics Nordic

Galaxy Tab A8 erbjuder en 10,5 tums skärm med tunna skärmkanter och ett 16:10 bildförhållande. Oavsett om man strömmar film eller musik, spelar med vänner eller pratar i ett videosamtal, ger Galaxy Tab A8:s fyra högtalare, med Dolby Atmos®, en högkvalitativ ljudupplevelse.

Galaxy Tab A8 har 10% högre prestanda än sin föregångare. Dessutom erbjuder Galaxy Tab A8 flera lagringsalternativ från 32 GB inbyggt lagringsutrymme. Tar lagringen ändå slut har Galaxy Tab A8 microSD-kortläsare som stödjer upp till 1 TB extra lagringsutrymme. Galaxy Tab A8 erbjuds nu också med 3 GB eller 4 GB RAM. Batteriet på 7 040 mAh med stöd för upp till 15 W snabbladdning ger lång batteritid med korta laddningstider.

Galaxy Tab A8 erbjuder, med funktionen Samsung Kids, interaktivt och pedagogiskt innehåll med föräldrakontroll för de yngre familjemedlemmarna. Barn kan njuta av en rolig och personlig surfplatteupplevelse tack vare Samsungs partnerskap med globala innehållspartners.

Det finns möjlighet att anpassa startskärmen med lekfulla ikoner och färgscheman och samtidigt låsa möjligheten för dina barn att göra köp inuti apparna utan ditt godkännande.

Galaxy Tab A8 har stöd för att köra två appar samtidigt sida vid sida, och till och med lägga till ett popup-fönster med ytterligare en applikation, genom Multi-Active Window.

Om du sitter på en föreläsning kan du chatta med klasskamrater, göra anteckningar och visa en presentation samtidigt. Drag & Split-funktionen öppnar automatiskt ett andra webbläsarfönster om du exempelvis drar en länk från ditt nuvarande webbläsarfönster till andra sidan av skärmen.

Genom Samsungs Galaxy ekosystem kan du enkelt dela information, text, länkar och bilder mellan andra Samsung Galaxy-enheter och strömma skärmen till en Samsung smart TV. Galaxy Tab A8 backas upp av Samsungs branschledande Knox-säkerhetsplattform med flerskiktsskydd. Konstant realtidsskydd av kärnprogramvaran säkerställer att yttre hot inte kan få tillgång till enheten.Kategori: Taggad:
mobile.se
leafcrossmenu