mobile.se
Samsung Galaxy fold

Samsungs nya Galaxy Z fold-serie

Från och med idag är Samsungs senaste innovationer tillgängliga hos utvalda återförsäljare. Utforska Samsung Galaxy Z Fold4 och Samsung Galaxy Z Flip4 – den nya generationen av vikbara telefoner med uppgraderad kameraupplevelse och större batteri än hos tidigare generationer.

Du hittar även Samsungs tredje generation Galaxy Buds2 Pro trådlösa hörlurar som levererar Hi-Fi 24bit Audio med ett högdynamiskt omfång och kristallklar upplösning, samt Samsung Galaxy Watch5 och Samsung Galaxy Watch5 Pro

Samsungs senaste generation av smartklockor som kommer med ett större batteri än tidigare, personlig design och förbättrad hållbarhet.

”Det känns fantastiskt roligt att våra nya produkter nu finns tillgängliga i butik. Vi har sett ett starkt initialt intresse för både Galaxy Z Fold4 och Flip4 samt den nya Watch5-serien sedan lansering, och tror att detta bara kommer stärkas ytterligare med möjlighet att klämma och känna på dem”, säger Andreas Bergqvist, IM Nordic Product Manager på Samsung Electronics Nordic.

Galaxy Fold4 och Galaxy Flip4

Galaxy Z Fold4 och Galaxy Z Flip4 är den fjärde generationen av vikbara telefoner från Samsung. Den senaste generationen av vikbara modeller från Samsung har förbättrad prestanda, justerbara alternativ och FlexCam-upplevelser. Som ett bevis på Samsungs dedikation till överlägset hantverk har varje komponent noga analyserats för att optimera upplevelsen och säkerställa att varje konsument har en enhet som möter deras behov.

Galaxy Z Fold4 är resultatet av Samsung Galaxys konstanta innovation inom smartphones och är Samsungs mest kraftfulla smartphone hittills. Z Fold4 kombinerar Samsungs samlade expertis inom mobilteknologi för att skapa en enhet med förbättrad funktionalitet oavsett om den är uppvikt, stängd eller i Flex-läget.

Dessutom är det den första enheten som kommer med Android 12L – en särskild version av Android som Google skapat för upplevelser på större skärmar, inklusive vikbara enheter.

Upplevelsen av att multitaska är komplett med funktionaliteten av S Pen som tillåter dig att rita och skriva anteckningar på språng – vilket blir ännu enklare med ett Standing Cover som har ett inbyggt fodral för S Pen.

Rekommenderat pris från 19 990 SEK.

Galaxy Z Flip4 kombinerar stil och funktion i en uppdaterad, elegant design med ett större batteri. Användare kan spela in filmer handsfree eller ta gruppbilder från olika vinklar genom att delvis vika Z Flip4 för att aktivera FlexCam[4] och njuta av dem i sina favoritappar. FlexCam är, tack vare Samsungs partnerskap med Meta, optimerad för de mest populära sociala medie-plattformarna så som Instagram, WhatsApp och Facebook. Z Flip4 är designad för att leverera en bättre handsfree-upplevelse där användarna inte behöver öppna sina telefoner. Rekommenderat pris från 12 290 SEK.

Galaxy Watch5-serien

Galaxy Watch5 Pro och Galaxy Watch5 formar hälso- och välmåendevanor med intuitiva insikter och än mer kraftfulla, avancerade funktioner. Galaxy Watch5 Pro är det senaste tillskottet till Galaxy Watch-serien och är Samsungs mest tåliga och funktionsrika klocka hittills där sportklocka möter smartklocka medan Galaxy Watch5 förstärker de funktioner som konsumenterna förlitar sig på varje dag.

Båda enheterna har ett större batteri, personlig design och BioActive-sensor som ger användarna den hittills mest kompletta bilden av deras hälsa. Rekommenderat pris på Galaxy Watch5 Pro från 4 990 SEK. Rekommenderat pris på Galaxy Watch5 från 3 290 SEK.

Galaxy Buds2 Pro: Högklassig design med ultimat ljudupplevelse

Buds2 Pro är Samsungs nya, top-of-the-line hörlurar som levererar den mest uppslukande trådlösa ljudupplevelsen med en ny, kompakt design. Galaxy Buds2 Pro kommer med överlägsna Hi-Fi 24bit Audio[6], vilket ger ett högdynamiskt omfång och kristallklar upplösning. Med Samsungs nya Seamless Codec

(SSC HiFi) kan högkvalitativ musik överföras utan avbrott, och den nya 2-vägs koaxialhögtalaren gör ljudet rikare än någonsin. Rekommenderat pris från 2 490 SEK.

Från och med idag finns alla nya produkter tillgängliga hos utvalda återförsäljare i Sverige och på samsung.seKategori: Taggad: ,
mobile.se
leafcrossmenu