mobile.se
Apple Watch Ultra

Apple Watch Ultra

Den nya djärva designen av Apple Watch Ultra har hämtat inspiration från de allra tuffaste aktiviteterna och har en mängd funktioner framtagna för uthållighetssport, expeditioner och äventyr. Apple Watch Ultra har en 49 mm boett i titan och platt safirglas som skyddar den största och ljusstarkaste Apple Watch-skärmen hittills.

Med den anpassningsbara aktiveringsknappen kommer användaren direkt åt en mängd praktiska funktioner. Apple Watch Ultra har en batteritid på upp till 36 timmar vid normal användning vilket är mer än någon annan Apple Watch-modell.

Med det nya strömsparläget kan användaren dessutom utöka batteritiden ända upp till 60 timmar, vilket är perfekt när man är ute på äventyr i flera dagar.

Den nya urtavlan Wayfinder är utformad särskilt för den större skärmen på Apple Watch Ultra med en kompass inbyggd i urtavlan och plats för upp till åtta komplikationer. Till Apple Watch Ultra finns dessutom tre nya armband – terrängloop, bergsloop och havsband – med unika designegenskaper som ger en säker och bekväm passform för alla slags äventyr.

Apple Watch Ultra är ett fantastiskt verktyg för uthållighetsidrottare och människor som vill tänja på sina egna gränser. Apple Watch Ultra har den bästa gps-tekniken hittills i en Apple Watch och bidrar till otroligt exakta angivelser för distans, hastighet och rutt på träningar och lopp.

För första gången någonsin har Apple Watch precisions-gps med två frekvenser som använder både L1 och L5 (som är den senaste frekvensen) samt nya positioneringsalgoritmer. Apple Watch Ultra har även tillräckligt med batteritid för att de flesta användare ska kunna genomföra ett långt triathlon-lopp.

Den större, bättre skärmen och robusta utformningen gör Apple Watch Ultra till det perfekta tekniska verktyget för äventyrare och upptäckare i alla miljöer och på alla nivåer. Den helt omgjorda appen Kompass i watchOS 9 visar mer utförlig information, har tre olika vyer och visar hållpunkter och funktionen Gå tillbaka.

Apple Watch Ultra är också utformad för vattensport inklusive extremsporter som kitesurfing och wakeboarding samt sportdykning ner till 40 meters djup med den nya appen Oceanic+.

För att klara den typen av äventyr är Apple Watch Ultra certifierad i enlighet med WR100 och har även appen Djup som drar nytta av den nya djupmätaren.Kategori: Taggad:
mobile.se
leafcrossmenu