mobile.se
Garmin lanserar Black Panther

Garmin lanserar Black Panther

Garmin lanserar en ny aktivitetsmätare för barn1 - Black Panther – special edition vívofit®jr. 3. Nu kan barn följa sin dagliga aktivitet, delta i vänskapliga utmaningar, ta del av Marvel Avengers app-äventyr2och ännu mer med denna specialutgåva.

Den nya Black Panther-designen är ett tillskott till urtavlor med karaktärer från Avengers och hyllar den mäktiga kungen och den afrikanska nationen Wakanda.

Denna aktivitetsmätare är robust och vattentålig3, har en färgstark display och en batteritid på upp till ett år. Barnen kan fokusera på att leka och vara aktiva – ingen laddning behövs.

Black Panther – special edition är fullspäckad med funktioner som föräldrar har kommit att älska i Garmins tidigare versioner av aktivitetsmätaren vívofit jr. 3 och den är framtagen för att barnen ska kunna ha kul hela dagen lång.

Framtagen för äventyr

Registrerar steg, sömn och dagliga rekommenderade aktivitetsminuter.
Genom att möta de dagliga aktivitetsmålen låser barnen upp nya app-äventyr, spel och ikoner i appen Garmin Jr.™ och kan uppleva spännande ögonblick tillsammans med sina favoritkaraktärer från Black Panther och Marvel Avengers. Barnen kan också samla poäng som gör att de kan ta del av fler bilder av Avengers.

Under tidsangivna aktiviteter kan barnen se antal steg och beräknad distans då de leker eller tränar och de kan senare granska sina aktiviteter i appen Garmin Jr.

Med Toe-to-Toe™ stegutmaningar kan barnen tävla i vänskapliga utmaningar mot vänner och familj som använder en kompatibel Garmin-enhet.
Snabb åtkomst till barnets nödkontakter med widgeten ICE (in case of emergency).
Batteri som ger upp till 1 års batteritid och kan bytas av dig som förälder.

För dig som förälder

Använd appen Garmin Jr. app på en kompatibel smartphone för att se ditt barns aktivitet, sömn, utförda uppgifter och ännu mer. Appen kan också användas för att tilldela veckovis och dagliga uppgifter samt schemalagda aviseringar som visas som ikoner på displayen så att barnen vet vilka uppgifter de har.

Då en uppgift har slutförts får barnen virtuella mynt som kan bytas ut mot överenskomna belöningar. Dessutom kan “Barnläge” aktiveras i appen Garmin Jr. så att barnen får begränsad åtkomst till att se sina uppgifter och de senaste uppdragen i sina app-äventyr.

Black Panther – special edition vívofit jr. 3 är designad för att sitta bekvämt även på små handleder och har ett rekommenderat cirkapris på 999 kronor.Kategori: Taggad:
mobile.se
leafcrossmenu