mobile.se
Huawei Watch GT3 Pro

Huawei Watch GT3 Pro vinner EISA-pris

Huawei har ännu en gång vunnit ett prestigefyllt pris från organisationen EISA (Expert Imaging and Sound Association), denna gång för smartklockan Huawei Watch GT 3 Pro. EISA, som består av fler än 60 av de mest respekterade tidskrifter som specialiserar sig inom konsumentelektronik, har utsett Watch GT 3 Pro till ”årets smartklocka för 2022–2023”, baserat på tidskrifternas oberoende recensioner. Detta är tredje året i rad Huawei vinner pris för årets bästa smartklocka.

I juryns kommentarer kallades Huawei Watch GT 3 Pro för "Huaweis mest polerade och perfekta smartklocka hittills", och prisade dess "klassiska" och "lyxiga design" samt Huaweis ”skarpa” och ”färgglada AMOLED-skärm”.

Även dess 'avancerade operativsystem' och 'överflöd av applikationer och funktioner' utmärktes för beröm, inklusive funktioner som övervakning av blodsyrenivån, stresstester, vattenbeständighet samt en "exceptionell" batteritid.

Det senaste tillskottet i Huaweis populära Watch GT Serie, Watch GT 3 Pro, är en flagskeppsklocka som syftar till att förena förstklassig estetik med gediget hantverk. Vidare syftar smartklockan även till att hjälpa användare att ta sin hälsa och kondition till nästa nivå, eller till och med ner till helt okända vatten tack vare dess vattentäta funktioner som möjliggör dykning ner till 30 meter.

Med förbättrat batteriliv och nya smarta funktioner erbjuder smartklockan användare allt för att förbättra sin livsstil. Detta omfattar allt från enhetens 100+ träningslägen till EKG-analys. Användare kan även para Watch GT 3 Pro med andra smarta enheter från Huawei eller enheter som stöds av iOS eller Android.

”Alla vi på Huawei är oerhört hedrade över att ta emot EISA:s pris för årets bästa smartklocka 2022–2023 för Huawei Watch GT 3 Pro. Det är speciellt hedrande då detta är tredje året i rad som en Huawei-enhet har vunnit EISA:s uppskattade pris," kommenterade Kevin Ho, COO för Huawei Consumer Business Group.

"Huawei har länge syftat till att använda teknik för att förbättra och effektivisera våra dagliga liv, vilket gör att vi kan uppnå både våra personliga och professionella mål. Med ett stort utbud av mätningsfunktioner för både hälsa och träning är Huawei Watch GT 3 Pro det perfekta exemplet på hur Huaweis konsumentteknik syftar till att hjälpa oss att bli våra bästa jag.”

EISA består av expertmedia över hela spektrumet av hemelektronik från över 30 länder och är uppdelad i sex expertgrupper som innefattar fotografi, mobila enheter, Hi-Fi, hemmabioljud samt video- och bilelektronik. Varje år nominerar EISA-medlemmarna en lista över produkter som de anser vara de mest framstående i var och en av dessa expertgrupper.

Dessa nomineringar presenteras sedan på EISA:s årsstämma, där medlemmarna genomför en djupgående överläggning innan de röstar fram vinnaren i varje kategori. Denna prestigefyllda utmärkelse från EISA är ännu ett i en lång rad produktpriser som Watch GT 3 Pro nyligen har erhållit.

Pris och tillgänglighet
Prisbelönta Huawei Watch GT 3 Pro Titanium Edition och Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic Edition är tillgängliga nu med rekommenderade cirkapriser på 3990 – 5490 SEK inklusive moms.Kategori: Taggad:
mobile.se
leafcrossmenu